Leje af el-scootere (Karma)

Brug vores kontaktformular her: Kontakt Bek

Frihed og livskvalitet

En BEK Scooter lejeaftale er til dig, der er træt af uforudsete regninger eller bekymrer dig om værditab. Den rette løsning i valg af el-scooter kan yderligere også nogle gange vise sig, at være en større kontant udfordring. El-scooter leje hos BEK El Scooter er et alternativ til køb, hvor du undgår at skulle låne penge til køb.

For en fast, lav månedlig pris får du vores kraftfulde topmodel el-scooter Karma 737 med fuld serviceaftale. Det er den perfekte løsning til dig, der vil undgå uforudsete udgifter og være kørende uden bekymringer for en kendt, fast månedlig ydelse. Går din el-scooter i stykker, så bytter vi til en anden uden omkostning.

Eksempel:

Model Karma 737: Kr. 895 om måneden - alt inklusive!

Sådan foregår leje af el-scooteren:

  • Vi leverer en el-scooter hjemme hos dig med grundig instruktion i brug af køretøjet. 
  • Eventuelle servicereparationer bliver udført hurtigt hjemme hos dig – uden nogen ekstraregning. Dette inkluderer også punkteringer og eventuelle batteriskift. Eneste undtagelse herfra er skader på køretøjet, forårsaget af påkørsel eller misligholdelse.
  • Vi garanterer at eventuelle driftsstop udbedres indenfor max. 2 arbejdsdage, så du altid er kørende.
  • Lejeperioden er minimum 12 måneder – herefter kan lejemålet opsiges med 1 måneds varsel.
  • Du betaler kr. 1.000,- ved scooterens levering, beløbet dækker omkostninger til levering og afhentning af el-scooteren. Beløbet tilbagebetales ikke efter endt lejeperiode.
  • Lejen betales hver d. 1. i måneden via PBS.
  • Inden aftale om levering skal man godkende en kreditvurdering.

 

Andre mulige Karma modeller:

leje-som-jpeg.jpg

bubble