Fordi der er forskel

Når du køber eller lejer en el-scooter, er det slet ikke ligegyldigt hvilken leverandør du vælger, da der ER stor forskel.

Husk altid at spørge ind til følgende:

Har firmaet erfaring med rådgivning og instruktion?

Hos BEK har vi 35 års erfaring i rådgivning og vejledning i forbindelse med anskaffelse af el-scooteren. Leveringen af scooteren foregår på borgerens hjemadresse sammen med en grundig instruktion og træning i korrekt og sikker brug af køretøjet. Dette er INKLUDERET i prisen – dette er ikke en selvfølge for alle, men det er det for BEK!

Hvad er mine muligheder for at få serviceret el-scooteren?

Hvis du har købt din scooter hos BEK og får brug for service, kommer vi hjem til dig og udfører reparationen. Du har altså ikke selv ulejlighed med transport til værksted. Vi kører over hele landet fra vores afdelinger.  I langt de fleste tilfælde, klarer vi reparationen på stedet, så du ikke skal undvære scooteren.

Hvilke batterier sidder der på scooteren?

Hos BEK bruger vi kun de bedste og længst holdbare batterier. Et batteriskifte er langt den dyreste vedligeholdelsesdel på scooteren – derfor er det vigtigt at batterierne holder længst muligt. De batterier vi anvender, holder – ved almindeligt dagligt brug og daglig opladning – i cirka 4-5 år, hvor andre batterier af lavere kvalitet ofte skal skiftes årligt, eller oftere, hvilket kan blive en dyr ”fornøjelse”.

Anvender landets kommuner den pågældende leverandør?

Kommunerne anvender kun leverandører, der står for høj kvalitet af både produkter, service og rådgivning. Kommunerne indkøber mange scootere af de enkelte mærker og fra de enkelte leverandører og kan derfor danne det fulde billede af produkternes og leverandørernes pålidelighed og totaløkonomien, når både anskaffelses- og vedligeholdelse-omkostninger regnes sammen.  BEK har i 35 år været blandt de foretrukne leverandører af el-scootere til landets kommuner, hvilket vi er meget stolte og glade over! Dette er ligeledes din garanti for produkter, rådgivning og service af højeste kvalitet.

 

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig - klik her

 

Tilbage til oversigt
bubble