Om BEK Scooter

I 1981 var Poul Bek blandt de allerførste til at se mulighederne i el-scootere til danskerne.

Han importerede den første el-scooter fra producenten Amigo Mobility, Michigan, USA og gik i gang med at markedsføre ideen og produktet til danske kommuner og privat-købere. Over de næste 25 år udviklede Poul Bek sammen med sin hustru Dorte Bek virksomheden ud fra princippet om altid at levere de bedste og mest driftsikre produkter til konkurrencedygtige priser samt være de absolut bedste indenfor produktrådgivning, instruktion af borgere samt service. Som Poul Bek sagde:

”Vi VIL være den bedste leverandør af el-scootere – også EFTER leveringen”.

I 2006 blev Bek Scooter A/S overtaget af Poul og Dortes søn Thomas Bek, der viderefører virksomheden i stifternes ånd og under mottoet: ”Der ER forskel på el-scootere – kom og oplev den!” 

BEK Scooter er pioneren, som for over 35 år siden introducerede el-scootere på det danske marked. I dag er vi kendte landet over for vores produkter og service af højeste kvalitet.

Vi har el scootere dækkende til ethvert kørselsbehov. Alle el scootere leveres inklusive batterier og oplader.
Vores erfarne konsulenter kommer gerne hjem til dig og demonstrerer el scooterne, så I sammen kan finde netop den model, der opfylder dine ønsker til en aktiv hverdag. Denne demonstration er naturligvis gratis og ganske uforpligtende.

Hos BEK er kundens tilfredshed i højsædet

Hvis der skulle opstå et problem med din el-scooter, er BEK's dygtige teknikere klar til at rykke ud fra afdelingerne i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Dette betyder hurtig og effektiv service på din adresse - altid udført af fagfolk.

Udover el-scootere er vi leveringsdygtige i et bredt udvalg af tilbehør.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål. Du er også velkommen til at besøge os i Horsens - ring da venligst for at aftale tid med en konsulent.

Læs vores cookiepolitik

bubble