BEKs service af elscooter og garantipolitik

Vores produkter er omfattet af to års fuld garanti. Garantien omfatter ikke dæk, slanger og el-pærer samt skader opstået som følge af påkørsel, hærværk eller forkert brug af køretøjet. 

Du har også mulighed for at tegne en servicesikring (ved køb af ny elscooter fra Bek) – Kontakt os for mere information om el-scooter service.

Herunder kan du læse lidt om vores servicepriser. Ring 70 224 222 for aftaler.

Priser

Hos Bek scooter / Det mobile værksted har vi visse faste priser, men man skal forholde sig til at vi er et rullende værksted, og din endelige pris kan komme an på kørsel og tidsforbrug, forhør dig gerne hos kundeservice.

Eftersyn/diagnose

Hjemmebesøg tilbydes til 875,- hvor der udføres eftersyn, generel gennemgang og kontrol, samt evt. diagnose og tilbud på reparation. Denne pris kan tilbydes når vi planlægger kørsel og samler evt. flere opgaver i de samme områder. Vi kører jævnligt i områderne i nærheden af vores tre adresser, men også flere andre steder i landet. Ring og hør nærmere. 

Punktering

Er du uheldig at punktere, skifter vi dæk og slange for 875,- af vores egne mærker, da vi har reservedele til dem. Andre størrelser kan være skaffevarer og koste noget andet. Denne pris kan tilbydes når vi planlægger kørsel og samler evt. flere opgaver i de samme områder. Vi kører jævnligt i områderne i nærheden af vores tre adresser, men også flere andre steder i landet. Ring og hør nærmere.

Batteriskifte

Denne pris kan tilbydes når vi planlægger kørsel og samler evt. flere opgaver i de samme områder. Vi kører jævnligt i områderne i nærheden af vores tre adresser, men også flere andre steder i landet. Ring og hør nærmere.

Karma 737/747 (samt tilsvarende modeller): kr. 2.950,- med lagerført MEDIUM batteri

Karma 731/741/Wecan (samt tilsvarende modeller): kr. 4.500,- med lagerført LARGE batteri

Karma 737-L, 838/848, Solo 3, 4 (samt tilsvarende modeller): Kr. 5.500,- med lagerført X-LARGE batteri

Punkterfrie hjul

Denne pris kan tilbydes når vi planlægger kørsel og samler evt. flere opgaver i de samme områder. Vi kører jævnligt i områderne i nærheden af vores tre adresser, men også flere andre steder i landet. Ring og hør nærmere.

Karma 737/731/333: 3600,-

Karma 747/741: 4400,-

Karma 737-L: 4800,-

Karma 848: 5600,-

bubble